Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için özel olarak Tataristan resim sanatçıları tarafından hazırlanan ve 18 eser içeren karma sergi ile Kazakistan ve Kırgızistan sanatçılarının eserlerinden oluşan 4 kişisel resim sergisi Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy tarafından açıldı.
Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Sergi Salonu’nda yer alan sergilerin açılışına Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İrfan Günsel, rektör yardımcıları, öğretim elemanları, sanatçılar ve davetliler katıldı.
Sergilerin açılışında, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, sanatçılar adına Rabis Saliakhov, Kazakistanlı sanatçılar Kuandyk Baimukhanov ile Omar Babazhanov, Kırgızistanlı Sanatçılar Bayzak Alybaev ve Azat Idirisov ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy birer konuşma yaptı.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ndeki 2 kişisel sergi ve 1 karma sergi ile İletişim Fakültesi’ndeki 2 kişisel sergi, 7 Ekim Pazartesi güne kadar hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında gezilebilecek.
YDÜ’DE BEŞ SERGİ AÇILDI
Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için özel olarak Tataristan resim sanatçıları tarafından hazırlanan ve 18 eser içeren karma sergi ile Kazakistan ve Kırgızistan sanatçılarının eserlerinden oluşan 4 kişisel resim sergisi Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy tarafından açıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vasilis Palmas: “Devam eden Türk işgali” nedeniyle güçlü ordu zorunlu
- Güney Kıbrıs ve Fransa ortak askeri eğitim tatbikatı yaptı
- Bıçaklı “İnsanlar ölmeden bu işyerleri denetlenmeli ve kurallara aykırı ise mühürlenmelidir”
- Taksicilerin Sorunları Masada: Erhan Arıklı Çözüm İçin Süre Verdi
- Yapay zeka, milyarder sayısını hızla artıracak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.