Sağlık Bakanlığı, sağlık çalışanlarının ikinci doz aşılarının dün yapılmaya başlandığını, bugün ve yarın da devam edeceğini bildirdi.
İkinci doz aşı yaptıracak kişilerin aşı karnelerinde yazan tarihlerde, belirtilen merkezlere gitmeleri istendi.
İlk doz aşılarını Acil Durum (Pandemi ) Hastanesi’nde yaptıranların ikinci doz aşılarını Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Poliklinik binasında yaptıracakları ifade edilen Sağlık Bakanlığı açıklamasında, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde pazartesi günkü aşılamanın saat 13.00'te başlayacağı kaydedildi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İKİNCİ DOZ AŞILAMALARI DEVAM EDİYOR
Sağlık Bakanlığı, sağlık çalışanlarının ikinci doz aşılarının dün yapılmaya başlandığını, bugün ve yarın da devam edeceğini bildirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erhürman'dan Rum basınında yer alan iddia ve yürütülen tartışmalara yanıt: Ne oyuna, ne de gaza geleceğiz
- Türkiye Milli Savunma Bakanlığı: Çözüm iki devlet temelinde mümkündür
- NATO Zirvesi öncesi çok sayıda medya kuruluşuna akreditasyon engeli
- Siber saldırı uyarısı: Devlet kurumları ve diploması misyonları tehlikede
- Öztürkler, Gafarova ile görüştü: Kardeşlik ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.