Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, bugünkü etkinlik Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde yer aldı. Salahi Konal’ın öncülüğünde ritim çalışmaları yapan çocuklar, komutlar eşliğinde ritim tutmayı deneyimlediler.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Belediye olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şubat tatilinde çocuklara etkinlikler düzenlediklerini söyleyerek, çocukların sosyal ilişkilerini geliştirmek, sanata olan yatkınlıklarını keşfetmek için bu tür aktivitelerin önemli olduğuna işaret etti.
Güngördü, etkinliklere katkı koyan herkese, katılımcı çocuklar ve çocuklarını duyarlılık göstererek katılımlarını sağlayan ailelerine teşekkür ederek, tüm çocuklara yeni dönemde derslerinde başarılar diledi.
GİRNE BELEDİYESİ’NİN YARIYIL ŞENLİĞİ “RİTİM ATÖLYESİ”YLE SONA ERDİ
Girne Belediyesi’nin, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle “Eğitime Kısa Bir Mola” sloganıyla düzenlediği “Yarı Yıl Şenliği”, “Ritim Atölyesi”yle sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İran meydan okudu “Savaşı siz başlattınız, biz bitireceğiz”
- Lübnan: İsrail saldırılarında ölü sayısı 886'ya çıktı
- Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Güney Kıbrıs'ın NOTAM'ını geçersiz kılan NOTAM yayımladı
- KTAMS: Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 38 bin 314 TL, yoksulluk sınırı 206 bin 656 TL
- Milli Mücadele Vakfı Başkanı Gülbahar: Rum tarafının hedefi Kıbrıs’ı Yunan adası yapmak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.