Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2019 – 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde Biyomedikal Mühendisliği eğitimi verileceğini, yeni programın eğitim dilinin İngilizce olacağını açıkladı.
DAÜ, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) ile Türkiye Cumhuriyeti Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından onaylanan yeni bölümle ilgili açıklama yaptı.
Açıklamada, mühendislik prensiplerini biyolojiye ve sağlığa uygulayan çok disiplinli bir program olan Biyomedikal Mühendisliği’nin, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Biyoloji bilimleri, Matematik, Fizik ve Kimya bölümleri ile Sağlık Bilimleri ve Tıp fakülteleri ile koordineli hareket ettiği kaydedildi.
Biyomedikal mühendisliğinin, yaşlanan nüfus, diyabet ve obezite gibi toplumu etkileyen sorunlara çözüm geliştirmede önemli rol oynadığı da belirtildi.
DAÜ’DE, BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİMİ VERİLECEK
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2019 – 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde Biyomedikal Mühendisliği eğitimi verileceğini, yeni programın eğitim dilinin İngilizce olacağını açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Genel Tarım Sigortası Fonu barınak tazminatlarını ödedi: 5 üreticiye toplam 116 bin TL ödeme
- Hakan Dinçyürek, 11. Türk Tıp Dünyası Kurultayı için Ankara’da: Türkiye ile sağlık iş birliği stratejik öncelik
- Arıklı'dan Şahiner’in iddiasına tutanaklarla yanıt: Cevap vermekten bıktım, beyninle algılamıyorsun
- KKTC, Türk Dünyası STK’leri Dayanışma Forumu’nda temsil edildi
- Bütçe maratonu sürüyor: Görüşmelerinin cuma günü tamamlanması öngörülüyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.