Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2009 yılından bu yana dünya üniversiteleri sıralaması yapan Çin merkezli Shanghai Ranking’in “Dünya Üniversiteler Akademik Sıralaması 2019”un Alan Sıralamaları listesinde yer aldı.
DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs adasından listeye giren tek üniversite olan üniversite, Turizm ve Otelcilik Bilimleri alanında 76-100 bandında; İktisat Bilimleri sıralamasında 301-400 bandında; üçüncü sırada olan Boğaziçi Üniversitesi ise 401-500 bandında yer aldı.
Bağımsız derecelendirme kuruluşu ShangaiRanking hakkında detaylı bilgiye http://www.shanghairanking.com/adresinden ulaşılabiliyor.
DAÜ, SHANGHAI RANKING’E GİRDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2009 yılından bu yana dünya üniversiteleri sıralaması yapan Çin merkezli Shanghai Ranking’in “Dünya Üniversiteler Akademik Sıralaması 2019”un Alan Sıralamaları listesinde yer aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- “Kıbrıs Sorununa İki Devletli Çözüm Karar Önerisi” 8 Ekim'de bir kez daha komitede görüşülecek!
- Üç gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor
- Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü: KKTC'ye desteğimiz sürecek!
- Avcı: Uyuşturucu test cihazlarının kullanılması yol güvenliğini artıracak
- Gazze için müzakereler başlıyor: Barış için hızlı olunmalı, aksi halde büyük bir katliam olacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.