Ankara
18 Nisan, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    44.87
  • EURO
    52.94
  • ALTIN
    6916.3
  • BIST
    14.201
  • BTC
    74656.060$

BURHAN NALBANTOĞLU’NDA CEVAPLANMAYAN RANDEVU ARAMALARI İÇİN ÖNLEM

BURHAN NALBANTOĞLU’NDA CEVAPLANMAYAN RANDEVU ARAMALARI İÇİN ÖNLEM
Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, telefonla randevu sisteminde telefonlara bakılmadığı şikayetlerini dikkate alarak, 5 Kasım’dan itibaren karşı arama uygulaması getiriyor. Buna göre, telefonla randevu almak için 1101 nolu telefonu arayan ancak telefonu cevaplanmayan kişiye 4-24 saat arasında karşı arama yapılacak.

Hastane Başhekimi Bülent Dizdarlı yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda en çok yapılan şikayetin  “telefonlara yanıt verilmediği” olduğunu, yaptıkları  incelemede alınan tüm tedbirlere karşın cevaplama oranının yüzde 72 dolaylarında kaldığı tespit edilince  yeni uygulamaya gidildiğini belirtti.

Dizdarlı, “5 Kasım 2018’den itibaren cevaplanamayan telefonların numarası tespit edilecek ve en geç 4-24 saat içerisinde bir kez karşı arama ile aranacaktır. Bu sayede yoğun telefon trafiği nedeniyle bize ulaşamayan kişilerin randevu alması sağlanacaktır” dedi.

Dizdarlı, ikinci bir şikayet konusu olan randevuların uzaması ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, çok yakında bu yönde alınacak tedbirleri de ayrıca açıklayacaklarını kaydetti.

Dizdarlı, kısa zamanda internet üzerinden randevu alınması için de çalışmalara başlandığını duyurdu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!