Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki meydanlara muhtemel terör saldırılarına yönelik önlemler kapsamında beton bloklar yerleştirildi.
Amsterdam Belediyesi genellikle turistlerin sık ziyaret ettiği Dam Meydanı gibi bazı meydanlara dün gece beton bloklar kurdu.
Belediye, bazıları oturmak için de kullanılabilen yaklaşık yarım ton ağırlığında 96 beton blok yerleştirdi.
Hollanda Devlet Demiryolları (NS) da geçen ay güvenlik önlemleri kapsamında Amsterdam Merkez Tren İstasyonu'nun giriş ve çıkışlarına beton bloklar yerleştirmişti.
Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde 2004'ten bu yana düzenlenen terör saldırılarında yüzlerce kişi yaşamını yitirmişti. Saldırılarda bir süredir bomba yerine minibüs, kamyon veya tır gibi motorlu araçlar kullanılıyor.
AMSTERDAM'DA MEYDANLARA GÜVENLİK ÖNLEMİ OLARAK BETON BLOKLAR YERLEŞTİRİLDİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis, sosyal medyada araç satışı yapan dolandırıcılara karşı uyardı
- DSÖ: Her yıl nörolojik rahatsızlıklar nedeniyle 11 milyon can kaybı yaşandı
- Hristodulidis, savaş sona erince İsrail'i ziyaret eden ilk liderlerden olacak!
- Ersin Tatar, Girne’de halka hitap etti: CTP’nin yolu Rum ve Türkiye karşıtı oyunlardır!
- İngiliz Üsleri’nde 224 kaplumbağa yuvası belirlendi!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.