İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, KKTC yurttaşları, 25 Haziran Pazartesi gününden itibaren Bakü Temsilciliği’ne giderek, e-kimlik kartı başvurusu yapabilecek.
Kısa bir süre sonra Berlin Temsilciliği, Brüksel Temsilciliği, Abu Dabi Temsilciliği ve Trabzon Başkonsolosluğu’nda da e-kimlik başvuru sistemi devreye girecek.
YURTTAŞLARININ E-KİMLİK ALABİLMELERİ İÇİN BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR BAKÜ'DE DE SONUÇLANDI
Yurt dışında yaşayan KKTC yurttaşlarının e-kimlik alabilmeleri için başlatılan çalışmalar Bakü'de de sonuçlandı.KKTC Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu, Londra Temsilciliği, Mersin ve İzmir Başkonsolosluklarından sonra Bakü Temsilciliği de e-kimlik kartı hizmet ağına eklendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KTEZO: Öğrenci taşımacılığında sorumluluklar belirlenmeden yola çıkılamaz
- Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu
- Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak”
- Hristodulidis: Guterres ile Holguin Kıbrıs sorununu görüştü; sonuç alınabilmesi için hazırlıklar sürüyor
- Ayşegül Baybars: Hükümet politikaları, kadın cinayetleri koşullarını yaratıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.