Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Genel Sekreteri Murat Kanatlı, Afrika gazetesine karşı linç kampanyası yürütüldüğünü savundu.
Murat Kanatlı, yaptığı yazılı açıklamada, başkasının düşüncesini özgürce ifade etme hakkının herkes tarafından savunulması ve siyasi iktidarların bu alandaki rolünün özgürlükleri yargılamak değil, korumak olması gerektiğini ileri sürdü.
Ortada karikatür olmadığını iddia eden Kanatlı, “Erdoğan’ın hicvedildiği kolaj çalışması ve iktibastır! Böylesi hicivlerin benzeri defalarca başka liderler için yayınlanmıştır” ifadelerini kullandı.
Kuzey Kıbrıs’ta yabancı devlet büyüklerine karşı basın yoluyla işlenen suçlar konusunda çağdışı uygulamaların mevcut olduğunu belirten Kanatlı, birçok ülkenin kendi yasalarından bunları suç olmaktan çıkardığını kaydetti.
Kanatlı, Türkiye Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın açıklamalarını kabul edilemez bulduklarını belirterek, Afrika gazetesi ile dayanışma belirtti.
YKP, AFRİKA GAZETESİNE DAYANIŞMA BELİRTTİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hakan Fidan: İran nükleer dosya üzerinde yeniden müzakereye hazır
- Üstel: En yüksek engelli maaşı 62 bin 292 TL’ye, en düşük engelli maaşı ise 31 bin 146 TL’ye yükseltildi
- Meteoroloji Dairesi: Hava yarından itibaren dört gün yağmurlu olacak
- Rum Savunma Bakanı: Dönem başkanlığında ana önceliğimiz savunma-güvenlik alanında deniz güvenliği
- Arıklı: Kiralık araç sektörünün sorunlarına kayıtsız kalamayız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.