Ankara
03 Aralık, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    42.46
  • EURO
    49.52
  • ALTIN
    5747.1
  • BIST
    11.123
  • BTC
    93567.040$

YENİ YIL MESAJLARI…

YENİ YIL MESAJLARI…

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB), Kıbrıs Türk Kamu Çalışanları ve Hava Taşıyıcıları Sendikası (Hava-Sen), Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD) yeni yıl mesajları yayımladı.

KTİMB BAŞKANI GÜRCAFER 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, 7 Ocak’ta yapılacak seçim sonrası oluşacak hükümetten, doğayı, kültürel mirası, gelenekleri, görenekleri koruyan imar planları hazırlatması; vergi ödemeyenlerin adalet karşısına çıkartmasını; kamuda verimliliği arttırması arzu ettiklerini belirtti.

Gürcafer, huzur dolu yeni bir yıl temenni etti.

HAVA-SEN

Kıbrıs Türk Kamu Çalışanları ve Hava Taşıyıcıları Sendikası (Hava-Sen) Başkanı Buran Atakan,
2017’de eski Kıbrıs Türk Hava Yolları ve ETİ çalışanlarının çok önem arz eden bazı haklarının iade edildiğini belirtti.

Siyasi partilere tutamayacakları sözleri vermeme ve görev almaları halinde verdikleri sözleri yerine getirme çağrısında bulunan Atakan, yeni yılda sağlık ve mutluluk dileklerini ifade etti.

ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD) de yayımladığı mesajda, “Tüm halkımızın 2018 yılını kutlar, sevdikleri ile birlikte barış, huzur, sevgi ve mutluluk dolu bir sene geçirmelerini temenni eder” ifadelerini kullandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!