Yeniden Doğuş Partisi(YDP) Girne ve Esentepe belediye meclisleri için belirlediği adayları, Girne Öğretmenevinde verdiği iftar yemeğinde tanıttı.
YDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, yemeğe YDP’nin destekleme kararı aldığı bağımsız Girne Belediyesi başkan adayı NidaiGüngördü de katıldı.
YDP Genel Sekreteri Turan Büyükyılmazyemekte yaptığı konuşmada, YDP’ninsadece Lefkoşa’da aday çıkarmasıyla ilgili olarak “MYK’mızın belediye başkan adaylarında aradığı en önemli şartlar başarılı, dürüst, çalışkan ve tarafsız olmasıdır. NidaiGünrgördü bu şartların hepsine uyduğu için biz de Girne’de onu destekleme kararı aldık” dedi.
YDP Genel Başkanı Erhan Arıklın ise “YDP’nin hedefi yapılacak ilk seçimde iktidarın büyük partisi olmaktır. Bu hedefe kilitlendik” dedi.
“SEÇİMLER ÇOK BÜYÜK GELİŞMELERE GEBE OLABİLİR”
Türkiye ve KKTC’de 24 Haziran’da yer alacak seçimlerin KKTC ve Türkiye’de çok önemli gelişmelere gebe olduğunu savunan Arıklı, “KKTC’de bir Hükmet değişikliği bile olabilir. İktidar partilerinin bu seçimden hezimetle çıkmaları halinde bu Hükümet ayakta durmaz. Bu durumda erken seçime hazırlıklı olmalıyız” dedi.
YDP, 18 Haziran Pazartesi Lefkoşa’da Elizyum Parkta “Büyük Aday Tanıtım Şöleni” düzenleyecek.
YDP GİRNE VE ESENTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI..
ARIKLI: “KKTC’DE BİR HÜKMET DEĞİŞİKLİĞİ BİLE OLABİLİR”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
- Erdoğan: Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve AB üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir
- ABD Başkanı Trump, Türkiye’ye gideceğini söyledi
- Ertuğruloğlu, Diagne ve Alam'ı kabul etti: Adadaki son gelişmeler ile Barış Gücü'nün faaliyetleri ele alındı
- Elif Akgün’den Türkiye ikinciliği
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.