Meteoroloji Dairesi, yarın gök gürültülü sağanak, Pazar günü ise sabah saatlerinde sağanak yağmur beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji Dairesi’nin 2-8 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, bölgemiz genellikle alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Buna göre hava diğer günlerde genellikle açık az bulutlu olacak, en yüksek hava sıcaklığı iç kesimler ve sahillerde 25-28 derece dolaylarında olacak.
Rüzgar, genellikle Kuzey ve Doğu yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli yağışanında ise yer yer fırtına şeklinde esecek.
YARIN VE PAZAR GÜNÜ YAĞMUR BEKLENİYOR
Meteoroloji Dairesi, yarın gök gürültülü sağanak, Pazar günü ise sabah saatlerinde sağanak yağmur beklendiğini duyurdu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Avrupa, son 30 yılda dünya genelinde "en hızlı ısınmanın" yaşandığı bölge oldu
- Kıbrıs sorununda gözler New York’taki Guterres-Holguin görüşmesinde
- ARIKLI: HİZMET İÇİ EĞİTİMİNİ SÜREKLİ OLMASINI ÖNEMSİYORUZ
- Tufan Erhürman, sendika temsilcilerini Kıbrıs sorunuyla ilgili bilgilendirdi
- Türkiye A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası'na galibiyetle veda etti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.