Meteoroloji Dairesi, sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olarak devam etmesi beklendiğini belirterek, tedbirli olunması uyarısında bulundu.
Meteoroloji Dairesi açıklamasında şöyle denildi:
“Yapılan son meteorolojik değerlendirme ve analizler sonucunda bölgemizde etkili olan sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, yarın gece yarısına kadar kuvvetli (21-50 km/m2) yer yer çok kuvvetli (51-75 km/m2) olarak devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları tavsiye edilir.”
YAĞIŞLARIN YARIN GECE YARISINA KADAR KUVVETLİ KUVVETLİ OLARAK DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR
Meteoroloji Dairesi, sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olarak devam etmesi beklendiğini belirterek, tedbirli olunması uyarısında bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis uyardı: Kaldırımlarda scooter kullanımı yasak
- Oğuzhan Hasipoğlu: Anayasa devletin omurgasıdır önce KKTC’ye inanacaksınız!
- Hristodulidis: Fransa ile savunma anlaşması Haziran'da imzalanacak; Fransız kuvvetleri varlığını artıracak
- Taçoy ve Candan, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayr ile görüştü: Kıbrıs sorunu ele alındı
- Hristodulidis, AB Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi: : Büyük gelişmelerde üstlenebileceğimiz rolü kanıtladık
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.