UBP’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette, KTMMOB Başkanı Seran Aysal, Tatar’ın 16 odayı çatısı altında toplayan Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
UBP Genel Başkanı Tatar da açıklamasında, çok önemli konularda bilimsel ve teknik çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşunda bulunmaktan, yapılan çalışmaları dinlemekten mutlu olduğunu belirtti.
Ersin Tatar, UBP Genel Başkanlığı süresince sivil toplum örgütleri ile, işini bilen, ehil kişilerin görüşlerini almayı, onlarla birlikte çalışmayı görev bileceğini vurguladı.
UBP GENEL BAŞKANI TATAR, KTMMOB’Yİ ZİYARET ETTİ
Ana Muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar dün akşam Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni (KTMMOB) ziyaret etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erdoğan-Miçotakis görüşmesi: Yunanistan'ın Kıbrıs meselesindeki tezleri gayet net
- Tufan Erhürman: Sadece yararlı değil, aynı zamanda verimli bir toplantı gerçekleşti
- Fikri Toros: Erhürman–Guterres görüşmesi sürece yeni bir ivme kazandırma potansiyeli taşıyor
- Instagram klinik bağımlılık iddiaları nedeniyle hakim karşısında
- Bugün, cuma ve cumartesi sağanak ve fırtına bekleniyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.