UBP’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette, KTMMOB Başkanı Seran Aysal, Tatar’ın 16 odayı çatısı altında toplayan Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
UBP Genel Başkanı Tatar da açıklamasında, çok önemli konularda bilimsel ve teknik çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşunda bulunmaktan, yapılan çalışmaları dinlemekten mutlu olduğunu belirtti.
Ersin Tatar, UBP Genel Başkanlığı süresince sivil toplum örgütleri ile, işini bilen, ehil kişilerin görüşlerini almayı, onlarla birlikte çalışmayı görev bileceğini vurguladı.
UBP GENEL BAŞKANI TATAR, KTMMOB’Yİ ZİYARET ETTİ

Ana Muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar dün akşam Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni (KTMMOB) ziyaret etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Türkiye, Gazze Şeridi'nde ordunun her türlü göreve katılmaya hazır olduğunu duyurdu
- Arıklı: Türkiye ile Bağlarımız Her Geçen Gün Güçleniyor
- BM’nin kesintileri nedeniyle Kıbrıs’tan 34 barış gücü personeli geri çekildi
- Erhan Arıklı: Gazze'deki ateşkesin kalıcı barışa dönüşmesi en büyük dileğimizdir
- ARIKLI: GENÇLERİN BİLİME İLGİLİSİ GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.