DAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, ertelemenin nedeni olarak, geçtiğimiz günlerde KKTC genelinde yaşanan sel felaketinde meydana gelen can kayıpları ve birçok yerleşim yerindeki tahribattan duyulan üzüntü gerekçe gösterildi.
Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Türkülerle DAÜ” etkinliğinde, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı öğrencileri, DAÜ Müzik Kulübü Grup Mavra ve Selda Bağcan konserleri yer alacak.
TÜRKÜLERLE DAÜ 15 MART’A ERTELENDİ
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, daha önce 12 Aralık Çarşamba gecesi DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda düzenleneceği duyurulan “Türkülerle DAÜ-8” etkinliğinin, yaşanan sel felaketi nedeniyle 15 Mart’ta ertelendiğini açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erhan Arıklı: Sağduyu galip geldi, uzlaşıyla şekillenecek
- Güney Kıbrıs yangınlarla mücadele için 14 hava aracına sahip
- Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği heyeti UCLG-MEWA Yönetim Kurulu toplantısına katıldı
- Japonya’da 7.5 büyüklüğünde deprem: 3 metrelik tsunami uyarısı yapıldı!
- İncirli “Türkiye ile karşılıklı güvene dayanan, kurumsallaşmış ve sürdürülebilir ilişkileri çok önemsiyoruz”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.