ÇEK SAHTELEME
Lefkoşa'da, geçen gün, “B.Ü. (E-36)” kimlikli kişi, bir iş yerine Derviş Akvan ile birlikte yapmış oldukları elektrik işlerine karşılık olarak, iş yeri tarafından kesilen Derviş Akvan adına yazılı 975 TL’lik çek yaprağının arkasını, bilgisi ve rızası dışında imzalamak suretiyle sahteledi ve bozulmasını sağlayarak 975 TL parayı sahtekarlıkla temin etti.
Zanlı B.Ü. dün Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandı.
PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET
“M.G. (E-48)” kimlikli kişi, dün Ercan Hava Limanında, KKTC’ den çıkış yaptığı sırada tasarrufunda 10.000 Euro muadili Döviz veya Türk lirasından fazla olan 17.000 Euro, 17.500 ABD Doları ve 3.600 TL nakit parayla tespit edildi ve hakkında yasal işlem başlatıldı.
ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU
Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde bulunan kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar, gece kulüpleri dün gece kontrol edildi.
Polisin 21.00-04.00 saatleri arasındaki asayiş ve trafik operasyonunda, dört kumarhanede, kumarhaneye girmeleri yasak olan 13 kişi tespit edildi ve haklarında yasal işlem başlatıldı.
Operasyon kapsamında trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ise 515 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 104 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 6 araç ise trafikten men edildi.
Dün 20:00-22:00 saatleri arasında ise, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde bulunan 1 bet ofisler ve 3 kumarhane kontrol edildi.
Yapılan kontrol neticesinde bir kumarhanede, kumarhaneye girmesi yasak olan bir kişi tespit edildi ve hakkında yasal işlem başlatıldı.
Operasyon kapsamında trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ise 436 araç kontrol edilerek suç işlediği tespit edilen 36 araç sürücüsü hakkında ileri işlem başlatıldı.
TÜRKİYE’DE FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA ARANAN 2 KİŞİ GAZİMAĞUSA’DA TUTUKLANDI.

Türkiye’de FETÖ soruşturması kapsamında aranan 2 kişi Gazimağusa’da tutuklandı. Polis Basın Subaylığı, Gazimağusa’da dün tutuklanan kişilerin “A.R.Ç. (E-28)” ve “A.O.Ç (E-28)” olduklarını açıkladı. Açıklamaya göre, tutuklanan 2 kişiyi, çalışma izinsiz çalıştıran iş yeri yetkilileri R.Ö. (E-41) ile S.B.P. (E-41) de tutuklandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ABD Merkezi Kuvvetler Komutanı: ABD askeri Gazze toprağına ayak basmayacak
- Ateşkesin ikinci günü: Gazze'ye dönüş devam ediyor
- Dürümcü Baba’nın sahibi Coşkun Kısa hayatını kaybetti
- Trafik denetimlerinde bin 983 sürücü kontrol edildi: 40 araç trafikten men, 2 sürücü tutuklandı
- Tufan Erhürman: Kıbrıs-Türkiye-Yunanistan’ın barış iklimi tüm bölgeye nefes aldırır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.