tatar
Ankara
13 Ekim, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    111820.50$

TÜRKİYE VE KKTC YATIRIM VE İŞ BİRLİĞİ KONFERANSI” DEVAM EDİYOR

TÜRKİYE VE KKTC YATIRIM VE İŞ BİRLİĞİ KONFERANSI” DEVAM EDİYOR
Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ile Doğu Akdeniz Politika Derneği (DAPD) “Türkiye ve KKTC Yatırım ve İş Birliği Konferansı” devam ediyor.

Bu sabah Girne’de Merit Royal Premium Otel’de başlayan ve iki oturum halinde gerçekleşen konferansın ilk oturumu sona erdi ve öğle yemeğine geçildi.

Öğle yemeğine Başbakan Tufan Erhürman, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’ın yanı sıra bazı milletvekilleri, TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, DAPD Başkanı Daryal Batıbay ve iş dünyası ve turizm sektörü temsilcileri ile diğer davetliler katıldı.

Öğle yemeğinin ardından Başbakan Erhürman da konuşma yapacak.

Turizm ve yükseköğrenim sektörlerinin ele alınacağı konferansın öğleden sonraki ikinci oturumunda, programa göre saat 14.00’te Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, saat 16.00’da ise Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit katılımcılara hitap edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!