Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, son dönemlerde Türk Lirası’ndaki değer kaybı nedeniyle ülkede satın alma gücünün yüzde 35-40 oranında azaldığını kaydetti.
Akaryakıta yapılan zamlar sonrası sağlık ve eğitim de dahil tüm tüketim maddelerine zam yapıldığını söyleyen Bıçaklı, “Özellikle özel sektörde sendikasız ve denetimsiz olarak asgari ücretle çalıştırılan işçiler açlık sınırının altında kalmıştır. Bu nedenle akaryakıta son yapılan zamların geri alınmasını talep ediyoruz” dedi.
TÜK-SEN AKARYAKITA YAPILAN ZAMLARIN GERİ ALINMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU.
Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu(Türk-Sen), Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybından dolayı satın alma gücünün yüzde 35-40 oranında azaldığına dikkat çekti, bu nedenle akaryakıta yapılan son zamların geri alınması çağrısında bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtalya'da bazı yerlerde aşırı sıcak hava dalgası, bazı bölgelerde ise dolu yağışı etkili oluyor
- Ortadoğu'daki kriz altında dengeleri değiştirdi
- ABD'de Sinaloa Karteli'nin elebaşlarından "El Mayo"ya müebbet hapis cezası
- SPOT: Akdeniz Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde 500 metrelik sahilden 1 tondan fazla plastik atık toplandı
- Kıbrıslı Türk iki genç Ağrı Dağı'nın zirvesinde bayrak dalgalandırdı: Bu başarı 20 Temmuz için
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.