Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Zeytin Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne (ZAYDER) dikiş atölyesi makineleri sağladı.
Makinelerin teslim töreni bugün gerçekleşti. Etkinliğe Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve TİKA Lefkoşa Koordinatörü Havva Pınar Özcan Küçükçavuş da katıldı.
Büyükelçi Başçeri burada yaptığı konuşmada, ZAYDER’in ülke adına önemli işler yapan bir kuruluş olduğunu ifade etti.
“Bu mekanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyen Başçeri, ZAYDER’e, mekanı kiralayan Vakıflar İdaresi’ne, kadınların üretime katkıda bulunmasına yardımcı olan TİKA Lefkoşa Koordinasyon Ofisi’ne teşekkür etti.
“Burada, eğitim yılı yakında başlayacak mı başlamayacak mı bunun tartışmalarının yapıldığı bir dönemde KKTC Milli Eğitim Bakanlığı’nda kullanılmak üzere maske hazırlığı yapılıyor” diyen Başçeri, bu hazırlığı yapanlara da teşekkür etti.
Başçeri bundan sonraki dönemde kamu yararına faaliyet gösteren ve TİKA ofisine başvuran sivil toplum kuruluşlarına destek vermek için ellerindeki tüm kaynakları kullanacaklarını kaydetti.
TİKA, ZAYDER’E DİKİŞ ATÖLYESİ MAKİNELERİ SAĞLADI
MAKİNELERİN TESLİMİNE BÜYÜKELÇİ BAŞÇERİ DE KATILDI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Avrupa, son 30 yılda dünya genelinde "en hızlı ısınmanın" yaşandığı bölge oldu
- Kıbrıs sorununda gözler New York’taki Guterres-Holguin görüşmesinde
- ARIKLI: HİZMET İÇİ EĞİTİMİNİ SÜREKLİ OLMASINI ÖNEMSİYORUZ
- Tufan Erhürman, sendika temsilcilerini Kıbrıs sorunuyla ilgili bilgilendirdi
- Türkiye A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası'na galibiyetle veda etti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.