Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK),Tatlısu, Yamaçköy ve Küçük Erenköy bölgesine yarın yaklaşık 8 saat elektrik verilemeyeceğini duyurdu.
Açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması dolayısıylaYamaçköy, Mallıdağ, Çınarlı, Baz İstasyonlar, Tatlısu Köy içi, Köy Su Kuyusu, Anayol Seralar Bölgesi, Mallıdağ Kavşağı-Küçük Erenköy arası sahil ve Küçük Erenköy, Tatlısu Sahil, Sahil Benzin İst. Bölgesi, Eski Tavuk Çiftliği ve Sahil Seralar Bölgesi’nin elektrik enerjisinin 08.30 ile 16.00 saatleri arasında kesik olacağı belirtildi.
TATLISU VE KÜÇÜK ERENKÖY BÖLGESİNDE 8 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK),Tatlısu, Yamaçköy ve Küçük Erenköy bölgesine yarın yaklaşık 8 saat elektrik verilemeyeceğini duyurdu. Açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması dolayısıylaYamaçköy, Mallıdağ, Çınarlı, Baz İstasyonlar, Tatlısu Köy içi, Köy Su Kuyusu, Anayol Seralar Bölgesi, Mallıdağ Kavşağı-Küçük Erenköy arası sahil ve Küçük Erenköy, Tatlısu Sahil, Sahil Benzin İst. Bölgesi, Eski Tavuk Çiftliği ve Sahil Seralar Bölgesi’nin elektrik enerjisinin 08.30 ile 16.00 saatleri arasında kesik olacağı belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KTEZO: Öğrenci taşımacılığında sorumluluklar belirlenmeden yola çıkılamaz
- Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu
- Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak”
- Hristodulidis: Guterres ile Holguin Kıbrıs sorununu görüştü; sonuç alınabilmesi için hazırlıklar sürüyor
- Ayşegül Baybars: Hükümet politikaları, kadın cinayetleri koşullarını yaratıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.