Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 2019-2020 tahıl üretim sezonunda ülkenin ihtiyaç duyacağı tahıl tohumunun karşılanması maksadıyla 2018-2019 tahıl üretim sezonunda ekimi gerçekleştirilen ve tohumluk olabilecek çeşitlerin daire müfettişleri tarafından tarla muayeneleri yapılacak.
Bu nedenle tahıl üreticilerinin arpa, tritikale ve buğdayda tohumluk olabilecek çeşitlerle ilgili müracaatlarını kendilerine en yakın kaza Tarım Dairesi’ne 21 Mart - 19 Nisan tarihleri arasında yapmaları gerektiği belirtilen bakanlık açıklamasında, müracaat formunun kendilerine en yakın kaza Tarım Dairesi’nden veya tarimdairesi.gov.ct.tr adresinden temin edilebileceği belirtildi.
TARIM BAKANLIĞI, TOHUMLUK OLABİLECEK TAHIL ÇEŞİTLERİ İÇİN TARLA MUAYENELERİ YAPILACAĞINI BİLDİRDİ
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, tohumluk olabilecek tahıl çeşitlerinin belirlenmesi için tarla muayeneleri yapılacağını belirterek, üreticilere tohumluk olabilecek tahıl çeşitleri ile ilgili müracaatlarını 21 Mart – 19 Nisan tarihleri arasında kendilerine en yakın kaza Tarım Dairesi’ne yapmaları çağrısında bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Nikos Hristodulidis: RMMO’nun güçlendirilmesi birinci öncelik
- İnşaat Mühendisleri Odası silo faciasını yerinde inceledi: Teknik rapor hazırlanacak
- Geçitköy ve Alsancak'ta yangın: Alevler söndürüldü, 2 kişi tutuklandı
- Holguin adaya geliyor: Liderlerle ayrı ayrı görüşecek, Brüksel ve Ankara temasları hakkında bilgi verecek
- AKSA Süper Lig ve AKSA 1.Lig'de 2026-2027 Sezonu fikstürü çekildi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.