Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Dramatik Yayınlarından çıkan kitabı “İnsanlığı Nasıl Bir Gelecek Bekliyor” başlığı altında gerçekleştirilen söyleşide Levent, sanat kavramının felsefi yönleri ile insanın yaşamını etik, estetik ve adalet doğrultusunda geliştirmek anlamına geldiğini kaydetti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, interaktif söyleşinin ardından Tamer Levent’e teşekkür plaketi ve çiçeği takdim etti.
Güngördü, Tamer Levent’le dostluklarının uzun yıllara dayandığını ifade ederek, onu yeniden Girne’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Güngördü, her zaman “Sanata Evet” dediklerinin ve bunu desteklediklerinin altını çizdi.
Etkinliğin sonunda Tamer Levent, kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet ederek “İnsanlığı Nasıl Bir Gelecek Bekliyor” kitabını imzaladı
TAMER LEVENT GİRNE BELEDİYESİ ODA TİYATROSU’NA KONUK OLDU

Girne Belediyesi’nin kış –ilkbahar kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde pazartesi akşamı, oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar Tamer Levent, Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’na konuk oldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BM’nin kesintileri nedeniyle Kıbrıs’tan 34 barış gücü personeli geri çekildi
- Erhan Arıklı: Gazze'deki ateşkesin kalıcı barışa dönüşmesi en büyük dileğimizdir
- ARIKLI: GENÇLERİN BİLİME İLGİLİSİ GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ
- Rum Yönetimi ve Yunanistan enerji bakanları, GSI projesindeki aksaklıkları görüştü
- Selma Eylem: Müdahaleler statükonun devamı içindir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.