Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Dramatik Yayınlarından çıkan kitabı “İnsanlığı Nasıl Bir Gelecek Bekliyor” başlığı altında gerçekleştirilen söyleşide Levent, sanat kavramının felsefi yönleri ile insanın yaşamını etik, estetik ve adalet doğrultusunda geliştirmek anlamına geldiğini kaydetti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, interaktif söyleşinin ardından Tamer Levent’e teşekkür plaketi ve çiçeği takdim etti.
Güngördü, Tamer Levent’le dostluklarının uzun yıllara dayandığını ifade ederek, onu yeniden Girne’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Güngördü, her zaman “Sanata Evet” dediklerinin ve bunu desteklediklerinin altını çizdi.
Etkinliğin sonunda Tamer Levent, kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet ederek “İnsanlığı Nasıl Bir Gelecek Bekliyor” kitabını imzaladı
TAMER LEVENT GİRNE BELEDİYESİ ODA TİYATROSU’NA KONUK OLDU
Girne Belediyesi’nin kış –ilkbahar kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde pazartesi akşamı, oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar Tamer Levent, Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’na konuk oldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız"
- Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı
- Emekliye ayrılan ve meslekte 30 hizmet yılını tamamlayan polis mensuplarına plaketleri takdim edildi
- Maliye Bakanlığı, 6 milyon Dolar, 2 milyon Euro ve 12 milyon Sterlin daha borçlanıyor!
- Özlem Gürkut: Kişisel veri güvenliği endişelerimiz haklı çıkmıştır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.