Ankara
23 Mart, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    44.33
  • EURO
    51.34
  • ALTIN
    6406.8
  • BIST
    13.048
  • BTC
    69154.009$

Taksiciler Meclis önünde eylem yapacak

Taksiciler Meclis önünde eylem yapacak

Taksiciler bugün Cumhuriyet Meclisi önünde eylem yapacak. Eylem, turistik T izinlerinin durdurulması, taksicilerle ilgili bir takım yasal düzenlemeler yapılması ve aktif denetim talebiyle düzenlenecek.

KKTC Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay yazılı açıklamasında, bugün Girne Otobüs Terminali’nde toplanacaklarını ve oradan da Meclis önüne giderek eylem yapacaklarını duyurdu.

Gözay, Girne Taksiciler Birliği, Çatalköy Taksiciler Birliği, Lefkoşa Taksiciler Birliği ve Ercan Havaalanı Taksiciler Birliği’nden oluşan KKTC Birleşik Taksiciler Birliği’nin düzenleyeceği eylemin, “Eşya Yolcu Denetim Yasası’ndaki ilgili maddenin değiştirilmesi, turistik “T” izinlerinin durdurulması, 2012 yılında imzalanan casino, otel ve acentelere VİP taşımacılık altında verilen izinlere kriter getirilmesi ve aktif denetim” talepleriyle yapılacağını bildirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!