Kıbrıs Türk halkının haklı davasını dünyaya duyurmak için 21 Aralık 1973’te ilk bültenini yayınlayan Türk Ajansı Kıbrıs (TAK), 44’üncü yılını doldurdu.
TAK’ın Lefkoşa’daki binasında, kuruluşunun 44’üncü yıldönümü vesilesiyle pasta kesildi. Emekliye ayrılan Ahmet Kaslı ve Uğur İrtem ile görevde 20’nci yılını dolduran Hüseyin Sayıl’a plaket takdim edildi.
TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, pasta kesiminden önce yaptığı konuşmada, TAK’ta sorunların bazılarını çözebildiklerini, bazılarını ise çözemediklerini ancak önemli olanın en doğru şekilde görev yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Saygılı, hayırlı ve uğurlu yıllar temennisinde bulundu, plaket alanları da kutladı.
Etkinliğe, bazı TAK Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanlar da katıldı.
TAK’IN KURULUŞUNUN 44’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İncirli: CTP iktidarında gücü olan değil, hukuk üstün olacak; Yolsuzluğa bulaşan bedelini ödeyecek
- ABD’den AB’ye uyarı: Silah alımlarında Amerikan şirketlerini dışlarsanız misilleme olur
- Hasipoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu ile görüştü: Kuzey Kıbrıs'ın uluslararası temsiliyeti ele alındı
- Donald Trump: İran’a sınırlı askeri saldırıyı düşündüğümü söyleyebilirim
- Güney Kore’de bir kişi ChatGPT kullanarak işlediği 2 cinayeti planladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.