Sosyal Sigortalar Dairesi’ne borcu bulunan işveren ve bağımsız çalışanların gecikmiş prim borçları ve gecikme zamlarını ödeyebilmeleri için müracaat süresi 8 Ekim, ödeme süresi ise 20 Aralık tarihine kadar uzatıldı.
Sosyal Sigortalar Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, yasal süresi içerisinde başvuran ve müracaatları onaylanan sigortalıların, birikmiş prim borçları ve gecikme zamlarını tek seferde veya taksitli ödemeyi tercih etmeleri halinde ön peşinatını 20 Aralık tarihine kadar ödemeleri gerekiyor.
Sosyal Sigortalar Dairesine önceden müracaatı bulunmayanların 8 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunmaları, müracaatları onaylananların bu borçlarını 20 Aralık 2021 tarihine kadar ödemeleri gerektiği belirtildi.
SOSYAL SİGORTALAR DAİRESİ'NDEN BİRİKMİŞ PRİM BORCU BULUNANLARA EK SÜRE
MÜRACAAT SÜRESİ 8 EKİM, ÖDEME SÜRESİ 20 ARALIK TARİHİNE KADAR UZATILDI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Doğal gaz hattının 2028’de tamamlanması hedefleniyor"
- Dünyada bir ilk: Yapay zeka aşı geliştirdi
- Asya, El Nino'ya hazırlanıyor: Öngörülemez ve riskli olacak
- Ertuğruloğlu “Bu halkın ne istediğini en iyi bu halkın tarihi söyler”
- Yasemin Çobanoğlu: İklim krizine karşı harekete geçmek artık bir tercih değil, zorunluluktur
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.