Sol Hareket ve Türkiye İşçi Partisi (TİP), “Kıbrıs Sorunu ve Bölge Siyasetine Soldan Bakış” konulu yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.
Verilen bilgiye göre, cumartesi 10.30 - 13.00 saatleri arasında DEV-İŞ Ahmet Sadi Konferans Salonu’nda yer alacak yuvarlak masa toplantısına Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum siyasi parti ve sendika temsilcileri de katılarak konuşma yapacak.
TİP Genel Başkanı ve HDP İstanbul Milletvekili Erkan Baş’ın da katılacağı toplantı halka açık olacak.
SOL HAREKET VE TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ’NDEN YUVARLAK MASA TOPLANTISI
Sol Hareket ve Türkiye İşçi Partisi (TİP), “Kıbrıs Sorunu ve Bölge Siyasetine Soldan Bakış” konulu yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Memur-Sen, ambulans şoförü Ömer Tabur’a yapılan saldırıyı kınadı: Tedbir alınmalı
- İbrahim Hacıosmanoğlu: Futbolda deprem var
- Türkiye'nin nüfusu, 1 Ekim itibarıyla 85 milyon 980 bin 654 kişi olarak açıklandı
- İngiltere'nin başkenti Londra’ya turist vergisi geliyor
- Erhan Arıklı, Memur-Sen’i kabul etti: Belediyeler reformunda kıyameti koparanlar şimdi keyfini sürüyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.