Ankara
04 Aralık, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    42.46
  • EURO
    49.52
  • ALTIN
    5747.1
  • BIST
    11.123
  • BTC
    93567.040$

Serdar Aziz'in cezası belli oldu

Serdar Aziz'in cezası belli oldu
PFDK, Konyaspor maçında hakem Hüseyin Göçek'in üzerine topu fırlatarak kırmızı kart gören Galatasaraylı Serdar Aziz'e 3 maç ceza verdi. Kurul ayrıca sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'e de 45 gün daha hak mahrumiyeti cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 'sportmenliği aykırı açıklamaları' sebebiyle 45 gün hak mahrumiyeti, Serdar Aziz ise 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle 3 maç men cezası aldı.

Cengiz'in cezası 150 güne çıktı

Başkan Cengiz, Konyaspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında tartışmalı penaltı kararıyla ilgili sert açıklamalarda bulunmuş ve TFF'nin istifasını istemişti. Cengiz daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle de toplam 105 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Topu hakeme fırlattı

Serdar Aziz, Konyaspor maçında tartışmalı penaltı kararının ardından topu hakem Hüseyin Göçek'in üzerine atarak kırmızı kart görmüştü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!