Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Dünya Çiftçiler Günü’nün bütün dünyada 1984 yılından beri her yıl “Çiftçiler Günü” olarak kutlandığını dile getiren Şahali, KKTC’de de bu önemli günün kutlandığını belirtti.
Şahali, “Tarım tüm ülkelerde gıda üretiminde en temel unsurdur. Ülkemizde de tarımın en önemli sektörler arasında yer almasını hedefliyoruz ve bu doğrultuda sürdürülebilir destekleme politikalar için çalışıyoruz” dedi.
Şahali, tarımsal üretim alanlarını koruyan, su kaynaklarını en verimli şekilde kullanan, üretimde özgünlük, verimlilik ve kaliteyi sağlayarak rekabet edebilir bir tarım sektörünün oluşturulması için projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.
Şahali mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Geçimini topraktan sağlayan, ürettiği ürüne değer katarak halka ulaştıran, ülke ekonomisi için her türlü zorluğa rağmen tarlasına, bahçesine alın terini dökerek çalışan ancak karşılığını tam olarak alamayan fedakar, cefakar tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlar; doğal afetlerden uzak hasadı, bereketi, kazancı bol günler diliyorum”.
ŞAHALİ, DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI..
“TARIMIN EN ÖNEMLİ SEKTÖRLER ARASINDA YER ALMASINI HEDEFLİYOR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR DESTEKLEME POLİTİKALAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Harmancı’dan AB Başkent Belediye Başkanları’na çağrı: Kıbrıs’ta yerel diplomasiyi destekleyin
- ARIKLI: KTTTB’NİN TALEPLERİ HAKLI
- Başbakan Üstel: Muhalefet her yatırıma karşı çıkmayı siyaset sanıyor
- Hakan Fidan, Gazze Barış Kurulu’nun ilk toplantısı için Washington’da
- Türkiye'nin ilk silahlı insansız deniz aracı yerli silahıyla göreve başladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.