İsrail’in Güney Kıbrıs’taki Büyükelçisi Sami Revel, enerjinin Güney Kıbrıs ile İsrail arasındaki ilişkiler için önemli bir fırsat olduğunu ve iki ülkeyi birbirine yakınlaştırdığını söyledi.
Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Güney Kıbrıs’ta düzenlenen 7’nci Enerji Sempozyumu’nda konuşan Revel, İsrail’in Türkiye’nin attığı adımları endişeyle izlediğini ve “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kendi Münhasır Ekonomik Bölgesi içerisindeki egemenlik haklarına” saygı duyduğunu söyledi.
Revel, bölge ülkelerinin enerjide işbirliğinin ötesinde, çevrenin korunması ve iklimsel değişikliklerle ilgili işbirliği yapmaları gerektiğine işaret etti.
Revel ayrıca, Güney Kıbrıs-Yunanistan-İsrail üçlü işbirliği perspektiflerinin önemine vurgu yaptı.
REVEL: ENERJİ İKİLİ İLİŞKİLER İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
İsrail’in Güney Kıbrıs’taki Büyükelçisi Sami Revel, enerjinin Güney Kıbrıs ile İsrail arasındaki ilişkiler için önemli bir fırsat olduğunu ve iki ülkeyi birbirine yakınlaştırdığını söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler: Kıbrıs Türk Halkı’nın Sivil Savunma Teşkilatı’na güveni tesadüfi değildir
- Dışişleri Bakanlığı: Fitto'nun veya AB'nin herhangi bir temsilcisinin KKTC'de resmi bir sıfatı yoktur!
- Dr. Gülgün Vaiz'den sıcak çarpmasına karşı hayati uyarılar
- “Kıbrıs Barış Harekâtı Fotoğraf Sergisi” Ankara’da açılacak
- Avrupa Kamu Savcılığı Yunanistan'da milyonlarca euroluk yolsuzluk ortaya çıkardı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.