Ercan Havalimanında görevli polislere küfür eden şahsa karşı orantısız güç uygulayan polis mensubu aleyhinde hem cezai işlem, hem de idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı açıklandı.
Polis, konuya ilişkin ek açıklamasında, olay yaşanırken müdahale etmeyip, ihmali görülen personel hakkında da ayrıca idari soruşturma başlatıldığını belirtti.
Ercan’da 13 Haziran’da meydana gelen olayda, cep telefonları x-ray’den geçerken ıslandığı gerekçesiyle polise küfür eden bir şahıs ve ona şiddet uygulayan polisle ilgili soruşturma başlatılmıştı.
POLİSTEN ERCAN HAVALİMANINDA YAŞANAN DARP OLAYIYLA İLGİLİ EK AÇIKLAMA
Ercan Havalimanında görevli polislere küfür eden şahsa karşı orantısız güç uygulayan polis mensubu aleyhinde hem cezai işlem, hem de idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı açıklandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Genel Tarım Sigortası Fonu barınak tazminatlarını ödedi: 5 üreticiye toplam 116 bin TL ödeme
- Hakan Dinçyürek, 11. Türk Tıp Dünyası Kurultayı için Ankara’da: Türkiye ile sağlık iş birliği stratejik öncelik
- Arıklı'dan Şahiner’in iddiasına tutanaklarla yanıt: Cevap vermekten bıktım, beyninle algılamıyorsun
- KKTC, Türk Dünyası STK’leri Dayanışma Forumu’nda temsil edildi
- Bütçe maratonu sürüyor: Görüşmelerinin cuma günü tamamlanması öngörülüyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.