Ankara
24 Ocak, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.37
  • EURO
    51.32
  • ALTIN
    6945.5
  • BIST
    12.993
  • BTC
    89660.761$

ÖZERSAY, BAĞLIKÖY’DEKİ TARİHİ DEĞİRMENİ İNCELEDİ

ÖZERSAY, BAĞLIKÖY’DEKİ TARİHİ DEĞİRMENİ İNCELEDİ
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Bağlıköy’e giderek 19’uncu yüzyıldan kalma tarihi değirmeni yerinde inceledi.

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Bağlıköy’e giderek 19’uncu yüzyıldan kalma tarihi değirmeni yerinde inceledi.

Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hükümetimizin Lefke’de Halkla bir araya geldiği toplantıda gündeme gelen ve ilgileneceğimiz yönünde söz verdiğimiz Bağlıköy’deki eski eser nitelikli değirmeni dün yerinde inceledik” dedi. 

Özersay, 19’uncu yüzyıl sonundan kalma olan değirmen konusunda neler yapılabileceğini Bağlıköy Eko  Turizm Gönüllüleri Derneği yöneticileri, Eski Eserler Dairesi yetkilileri ve Bakanlık yetkilileriyle birlikte değerlendirdiklerini belirtti. .

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, “Turistlerin de ilgisini çeken bu alana dair yakında somut adım atabileceğiz diye düşünüyorum.” İfadesini kulandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!