Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Afganistan Dışişleri Bakanı’na taziye mesajı gönderdi.
Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre Özersay, Afganistan’ın Vardak vilayetinin merkezi Meydan Şehir’de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Afganistan Dışişleri Bakanı’na bir taziye mesajı gönderdi.
Özersay mesajında, çok sayıda Afgan güvenlik gücü mensubunun hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin olarak derin üzüntüsünü dile getirerek, bakanlığı ve KKTC hükümeti adına yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, Afganistan halkına da başsağlığı diledi.
ÖZERSAY AFGANİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANINA TAZİYE MESAJI GÖNDERDİ

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Afganistan Dışişleri Bakanı’na taziye mesajı gönderdi. Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre Özersay, Afganistan’ın Vardak vilayetinin merkezi Meydan Şehir’de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Afganistan Dışişleri Bakanı’na bir taziye mesajı gönderdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.