Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Merkez’e devam eden 4 özel gereksinimli genç, 2 eğitmen ve 1 sorumlu olmak üzere 7 kişilik heyetin, 5-9 Aralık aranda katıldığı festivalde, özel gereksinimli gençler, kendi el emekleri ile yaptıkları ürünlerin sergilendiği bir de stant açarak KKTC’yi temsil etti.
Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksinimli gençler, Anıtkabir’i de ziyaret etti.
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER "ENGELSİZ KENT ANKARA SOSYAL FARKINDALIK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ"NE KATILDI

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksinimli gençler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Tüm Engelliler Konfederasyonu’nun ve Pursaklar Belediyesi’nin davetlisi olarak, “Engelsiz Kent Ankara Sosyal Farkındalık Kültür ve Sanat Festivali”ne katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
- Ahmet Boran: Ülkeyi ilim, kültür ve sanatta zirveye taşımak istiyorum
- ABD Merkezi Kuvvetler Komutanı: ABD askeri Gazze toprağına ayak basmayacak
- Ateşkesin ikinci günü: Gazze'ye dönüş devam ediyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.