Özçınar, gün nedeniyle yayımladığı mesajda, geleceğin teminatı olan çocuklara sahip çıkmanın büyüklerin en büyük sorumlulukları olduğuna işaret ederek, onlara daha güzel bir dünya sunmak için, çocuk haklarının farkında olup, bunun daha çok savunulması gerektiğini kaydetti.
Özçınar, “Sağlıklı toplumlar, mutlu bir insanlık, güzel bir dünya için çocuklarımızı hayallerine sınır koymadan, sevgi ile yetiştirip geleceğe hazırlamalıyız. Tüm dünya çocuklarının eşit şartlarda bir yaşam sürebilmeleri, ancak biz büyüklerin verdiği mücadele ve yaratılan farkındalıkla olacaktır” dedi.
Özçınar, “cıvıltıları ile herkesi umutlandırarak mutlu eden tüm çocuklara kucak dolusu sevgilerini” ileterek, 1 Haziran Dünya Çocuk Gününü kutladı.
ÖZÇINAR 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI
Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü kutladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arıklı: 15 yıldır konuşulan fiber için artık geri dönüş yok
- KTAMS: Ocak ayında bir ailenin yoksulluk sınırı 194 bin 20 TL
- Harmancı’dan AB Başkent Belediye Başkanları’na çağrı: Kıbrıs’ta yerel diplomasiyi destekleyin
- ARIKLI: KTTTB’NİN TALEPLERİ HAKLI
- Başbakan Üstel: Muhalefet her yatırıma karşı çıkmayı siyaset sanıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.