tatar
Ankara
14 Ekim, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.83
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5540.3
  • BIST
    10.556
  • BTC
    112777.12$

Oktay'dan depremde hayatını kaybeden KKTC vatandaşları için taziye mesajı

Oktay'dan depremde hayatını kaybeden KKTC vatandaşları için taziye mesajı
TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden KKTC vatandaşları için Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel'e taziye mesajı gönderdi.

 

Oktay, dün Tatar'a gönderdiği mesajında, depremde hayatını kaybeden Kıbrıs Türklerinin acısının herkesi derinden üzdüğünü belirterek, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Kıbrıs Türk halkına başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifa diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz, depremin yaralarının sarılması sürecinde bize daha da güç verecektir." ifadelerini kullandı.

Üstel'e iletilen taziye mesajında ise deprem felaketinde hayatını kaybeden Kıbrıs Türklerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Oktay, mesajında "Bu ortak acıyı yaşadığımız günlerdeki sıcak dayanışmanız için şükranlarımı sunar, tüm Kıbrıs Türk halkına başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!