tatar
Ankara
11 Ekim, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    112623.80$

Oğuz Felek Antalya’da sahte kimlikle tespit edilerek tutuklandı

Oğuz Felek Antalya’da sahte kimlikle tespit edilerek tutuklandı
KKTC’de pek çok kurşunlama ve tehdit olaylarında azmettirici olarak ismi geçen ve aranan şahıs ilan edilen Oğuz Felek, uyuşturucu imalatından Türkiye’de aranan şahıs ilan edilmesinin ardından Antalya’da sahte kimlikle tespit edilerek tutuklandı

KKTC’de 2006 yılında Santa Fe İnşaat Şirketi’nin kurşunlanması, inşaat şirketinin işletmecilerinden Hasan Erdoğan’ın aracı içerisinde ayağından vurulması, Girne’de Fergün Denizcilik’in kurşunlanması, 2011 yılında Afrika Gazetesi’nin kurşunlanması ve ülkede daha pek çok tehdit olaylarının azmettiricisi olarak aranan şahıs ilan edilen Oğuz Felek Türkiye’de tutuklandı. Mağusa’da çıkan büyük kavga ile ilgili cezaevinde hükümsüz tutuklu bulunan İsmet Felek’in kardeşi Oğuz Felek, Malatya’da uyuşturucu madde imalatı yapma suçundan Türkiye’de de aranıyordu. Felek 27 Kasım 2015 tarihinde Antalya’da Organize Suçlarla Mücadele Birimi tarafından yakalandı. Yakalanmamak için kardeşi Oktay Felek’in kimliğine bürünen Felek sahte kimlikle tespit edilerek tutuklandı.

Türkiye’de yargılanacak

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer’in silah zoru ile kaçırılması olayında da azmettirici olduğu iddia edilen Oğuz Felek’in KKTC’de işlediği iddia edilen suçlarla ilgili hazırlanan dosyalar Türkiye’ye gönderilecek. Felek hem Türkiye hem de KKTC’de aleyhine getirilen suçlarla ilgili KKTC’ye iade edilmeyeceği için Türkiye’de yargılanacak.

Tehdit ve kurşunlama olaylarının azmettiricisi olarak aranıyordu

Girne’de 2006 yılında Santa Fe İnşaat Şirketi ortaklarından Bulut Akcan’ın aracının kurşunlanması ile şirketin işletmecilerinden Hasan Erdoğan’ın aracı içerisinde ayağından vurulması olayı ile ilgili soruşturma yapan polis olayların azmettiricisi olarak Oğuz Felek ismine ulaşmıştı. 2007 yılında Cafer Gürcafer’in silah zoru ile kaçırılıp para karşılığında serbest bırakılması olaylarında da azmettirici olarak belirlenen Felek, Afrika Gazetesi’nin kurşunlanması olayları ile ilgili de aranan şahıs ilan edilmişti. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!