tatar
Ankara
13 Ekim, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    111820.50$

Mobil hizmetlerde kesinti uyarısı

Mobil hizmetlerde kesinti uyarısı

Bilişim Teknolojileri Haberleşme Kurumu (BTHK) 4G/4.5G yeni nesil mobil haberleşme teknolojilerinin ülkede hayat bulması için teknik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve bu çalışmalar kapsamında mobil operatörlere kiralanmış frekans kanallarının değişimi ve yeniden düzenlenmesinin gerekli olduğunu bildirdi.

BTHK'dan yapılan yazılı açıklamada, bu doğrultuda, yarın gece 00.30-06.00 saatleri arasında bölge bölge frekans kanallarının yeniden düzenlenmesinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, frekans kanalları düzenlenirken Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon (KKTCELL) ve Vodafone Mobile Operations (TELSİM) abonelerinin (ülkede yerel operatörlerden hizmet alan tüm aboneler) söz konusu tarih ve zamanda mobil haberleşme hizmetlerinde (cep telefonları, POS cihazları, araç takip cihazları vb.) kesintiler yaşayabileceği hatırlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!