Radyo Güven Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Milli Mücadele Konulu Liseler Arası Şiir Ve Kompozisyon Yarışması” bu sabah Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Radyo Güven Müdürü Muharrem Özdemir’in konuşmasıyla devam etti.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi ve Türk Ajansı Kıbrıs Müdürü Doçent Doktor Neriman Saygılı da etkinlikte hazır bulundu.
ÖZDEMİR
Radyo Güven Müdürü Muharrem Özdemir etkinlikte yaptığı konuşmada, 21 Aralık’ın sadece yas günü olmadığını, Kıbrıs Türkü’nün kahramanca varlık mücadelesi verdiği bir gün olduğunu dile getirdi.
Kıbrıs Türkü’nün özgürlüğünü şehit ve gazilerin mücadelesine borçlu olduğuna işaret eden Özdemir, mücadele yıllarında yaşanan acılara değindi.
Şehit ve gazilerin verdiği haklı mücadelenin boşa gitmemesi gerektiğini anlatan Özdemir, yarışmaya katılanlara teşekkür ederek başarılar diledi.
Özdemir’in konuşmasının ardından yarışmaya geçildi.
MİLLİ MÜCADELE KONULU LİSELER ARASI ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI AKM’DE BAŞLADI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KKTC, TDT Harita Kurumları 2. Toplantısı’na katıldı: İş birliği ve tecrübe paylaşımı vurgulandı
- Tatar'dan Erhürman'a övgü: Erhürman’ın "Dost Azerbaycan" ifadesini memnuniyetle karşıladım
- Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerden ortak açıklama: Çevresel sorunlar kapsamlı çözümü bekleyemez
- Suudi Arabistan Büyükelçisi: Güney Kıbrıs önemli konumuyla Orta Doğu ve Avrupa'yı bağlayabilir
- Ruşen Karakaya: İsias bir cinayettir, yeter artık!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.