Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye’nin Güney Kıbrıs’ın sözde “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisindeki 7’inci parselde yaptığı son eylemlerin, “son ve en kışkırtıcı eylem” olduğunu söyledi.
Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Mısır’da yayınlanan “Al Ahram” gazetesine röportaj veren Miçotakis, Türkiye’nin bu eylemlerine, aşırı ve verimsiz söylemlerini de ekleyerek, uluslararası hukuku ihlal ettiğini kaydetti.
Habere göre Miçotakis, Türkiye’nin bu eylemleriyle, Yunanistan’ın arzuladığı yeniden başlangıç için uygun ortamın yaratılamadığını ifade etti.
Miçotakis, röportajında Güney Kıbrıs-Mısır-Yunanistan ilişkileri, mülteci sorunu ve Yunanistan’ın ekonomi perspektifleri gibi konulara da değindi.
MİÇOTAKİS: TÜRK SÖYLEMLERİ AŞIRI VE VERİMSİZ
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye’nin Güney Kıbrıs’ın sözde “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisindeki 7’inci parselde yaptığı son eylemlerin, “son ve en kışkırtıcı eylem” olduğunu söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meslek liselerine başvurular 17 Haziran’da başlıyor!
- Dünya Kupası'nda Ebola alarmı: Milyonlarca taraftar virüsü yayabilir
- Gençlerin yaklaşık beşte biri psikolojik destek için yapay zekâ robotlarını kullanıyor
- Dünyanın ilk nükleer atık mezarlığı açılıyor
- Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'nden "Ebola"ya karşı yeni önlemler: Numuneler Türkiye’ye gönderilecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.