Ankara
11 Mart, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.09
  • EURO
    51.31
  • ALTIN
    7324.8
  • BIST
    12.702
  • BTC
    69964.520$

Meteoroloji Dairesi: Hava pazartesi gününe kadar yağmurlu olacak

Meteoroloji Dairesi: Hava pazartesi gününe kadar yağmurlu olacak
Meteoroloji Dairesi, bugünden itibaren Pazartesi gününe kadar bölgede sağanak ve gök gürültülü yağışların etkili olacağını, rüzgârın ise zaman zaman fırtınamsı eseceğini bildirdi.

 

Meteoroloji Dairesi, bugünden itibaren Pazartesi’ne kadar bölgede yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Dairesi’nin 29 Ocak-4 Şubat tarihlerini kapsayan raporuna göre, bölgenin alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.

Rapora göre, bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, yer yer hafif sağanak yağmurlu, Cuma ve Cumartesi yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, Pazar hafif sağanak yağmurlu, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ise parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

En yüksek hava sıcaklığı genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 18–21 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgâr ise, genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, Cuma, Cumartesi, Pazartesi ve Salı günleri ise yer yer fırtınamsı rüzgâr şeklinde esecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!