Ankara
18 Nisan, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    44.87
  • EURO
    52.94
  • ALTIN
    6916.3
  • BIST
    14.201
  • BTC
    74656.060$

MESARYA’DAKİ KAVŞAKLARIN AYDINLATMA SORUNU GİDERİLDİ

MESARYA’DAKİ KAVŞAKLARIN AYDINLATMA SORUNU GİDERİLDİ

 

Karayolları Dairesi, Kıb-Tek ve Mesarya Belediyesi’nin işbirliğinde başlatılan çalışmalar sonucunda Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu’nda üzerinde bulunan kavşaklarda yol aydınlatma sistemlerindeki arızalar gideriledi.  

Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı, Korkuteli, Dörtyol, İnönü,Turunçlu ve Aslanköy kavşaklarındaki aydınlatma sistemlerindeki sorunların giderildiğini belirterek, çalışmalara destek veren Kıb-Tek ve Meserya Belediyesine, ayrıca çalışmalar için maddi kaynak sağlayan T.C. Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’ne teşekkür etti.

Ana arterlerde bulunan ancak çalışmayan tüm yol aydınlatma sistemlerinin tamirini amaçlayan bakım onarım çalışmaları; Lefkoşa Belediyesi, Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Girne Belediyesi, Mesarya Belediyesi ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nde devam ediyor. Hava koşullarının elverişli olması halinde çalışmaların gelecek hafta Lefkoşa-Girne Anayolu’nda başlaması hedefleniyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!