Trafik kazası sonucunda 35 yıl önce hayatlarını kaybeden eski Türk-Sen Genel Başkanı Necati Taşkın, Kamu-Sen Başkanı Erdoğan Sonsal ve Yön-Sen Genel Sekreteri Artemal Karal yarın kabirleri başında anılacak.
Türk-Sen Genel Başkanı Aslan Bıçaklı’nın yaptığı açıklamaya göre, anma töreni Lefkoşa Kabristanlığı’nda saat 10:00’da merhum sendikacıların aileleri, sevenleri ve Türk-Sen Yönetimi’nin katılımıyla gerçekleştirilecek.
Bıçaklı açıklamasında, “Ülkemizde uzun yıllar çalışma hayatına,çalışanlara ve sendikal harekete yurt içinde ve yurt dışında önemli katkıları olan değerli sendikacı arkadaşlarımızın ölümlerinin 35.yılında onları rahmetle anıyoruz” dedi.
MERHUM SENDİKACILAR TAŞKIN, SONSAL VE KARAL YARIN ANILACAK
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF KIBRIS) Proje Yarışması Cuma Günü Gerçekleştiriliyor
- İran: ABD'nin Hürmüz Boğazı'na müdahalesi ateşkesin ihlalidir
- Lefkoşa'da ikinci bir ağır ceza mahkemesinin kurulmasını sağlayan yasa oy birliğiyle kabul edildi
- Fazilet Özdenefe: Ülkede 1999 yılından bugüne 11 bin 324 kişinin teminat altında!
- AB’de 42.7 tatbikatı: "NATO üyesi olmayan AB üyesi ada ülkesine saldırıya karşı kolektif savunma” senaryosu
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.