Kıbrıs Türk Memur Sendikası (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Akın Manga ve beraberindeki heyet temaslarda bulunmak üzere yarın Ankara’ya gidecek.
Heyet, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret edecek.
Sendikadan yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerle Türkiye’de bulunan ve sendikanın da üyesi olduğu Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarla olan ilişkilerin geliştirilmesi ve sendika üyelerine Türkiye’de sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim yönünden kazanımlar sağlanması amaçlanıyor.
Heyette Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (Hür-İş) Başkanı Ahmet Çaluda da yer alacak.
MEMUR-SEN HEYETİ ANKARA’YA GİDECEK
Kıbrıs Türk Memur Sendikası (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Akın Manga ve beraberindeki heyet temaslarda bulunmak üzere yarın Ankara’ya gidecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sunat Atun: Zorunlu emeklilik yaşı değişmiyor, tercih esas olacak
- Ertuğruloğlu: Erhürman’ın Kıbrıs konusunda izlediği politika, devletin resmî çizgisiyle bağdaşmıyor
- Trump “Küba’yı alacağıma inanıyorum, onunla ne istersem yapabilirim”
- Ada hedeflerine Bulgaristan’da hazırlanacak!
- İran meydan okudu “Savaşı siz başlattınız, biz bitireceğiz”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.