Cittaslow Mehmetçik Çocuk Belediyesi’nin Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla bu yıl ilkini düzenlediği “çocuklar sokakta etkinlikleri” tamamlandı.
Mehmetçik Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür İşleri Birimi’nden verilen bilgiye göre, çocuklar, çeşitli etkinliklerle sokaklarda daha çok zaman geçirme, yaşadıkları çevreyi ve ülkeyi daha yakından tanıma imkanı buldular.
İNCİRLİ MAĞARA, SALAMİS HARABELERİ, MİNİAKIBRIS VE TAŞKENT DOĞA PARKI ZİYARET EDİLDİ
Sokak etkinlikleri çerçevesinde Cittaslow Geçitkale’de İncirli Mağara, Cittaslow Yeniboğaziçi’nde Salamis Harabeleri, Cittaslow Tatlısu’da MiniaKıbrıs ve Taşkent Doğa Parkı’nı ziyaret ederek doğayla iç içe zaman geçirme fırsatı bulan çocuklar, teraryum ve kuş yuvası yapımı ile el becerilerini geliştirdiler. Çocuklar yoga ve duvar boyama etkinliği yaptı, Mehmetçik bölgesine ait simgeleri duvarlara resmetti.
Mehmetçik Belediyesi’nin Cittaslow kent sorumluluğuyla bölgenin kalkınması ve çocukların daha iyi gelişiminin sağlanması amacıyla etkinliklerini sürdüreceği kaydedildi.
MEHMETÇİK BELEDİYESİ ÇOCUKLAR SOKAKTA ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİ
Cittaslow Mehmetçik Çocuk Belediyesi’nin Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla bu yıl ilkini düzenlediği “çocuklar sokakta etkinlikleri” tamamlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TMT Mücahitler Derneği: Kısmi tanınma değil, tam tanınma istiyoruz
- ABD'de 3,7 milyar dolarlık sağlık dolandırıcılığı suçlamasıyla aranan isim Türkiye'de yakalandı
- Recep Tayyip Erdoğan: AB ile işbirliğimizi karşılıklı fayda ve saygı temelinde ilerletme iradesine sahibiz
- Cumhuriyet Meclisi heyeti, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği Konferansı için Bakü’de
- Tarımsal ürünlerin AB pazarlarındaki potansiyeli değerlendirildi: Yeşil Hat Tüzüğü'ne dikkat çekildi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.