LTB’den yapılan yazılı açıklamada, son 3 yıl içinde gıda güvenliğinin sağlanması ve hijyen kurallarına uyan, işletme izinleri ile çalışanların sağlık karnelerini düzenli bir şekilde çıkaran işletmelere yurttaşların sağlığına gösterdekleri duyarlılık ve denetim ekipleri ile yürüttükleri iş birliğinden ötürü teşekkür belgesi verildiği kaydedildi.
Teşekkür belgesi alan işletmeler; Metropol Catering, Metropol Fırın, Dinçer Şah Pastanesi, Atmosfer Eğitim Merkezi, Gün Işığı Eğitim Merkezi, Skin Deep Güzellik Salonu, Arasta Erkek Berberi ve Meliha Kılıç Güzellik Salonu olarak açıklandı.
LTB’DEN 8 İŞLETMEYE TEŞEKKÜR BELGESİ.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi tarafından 3 yılda yapılan tüm denetimleri eksiksiz olarak tamamlayan 8 iş yerine teşekkür belgesi verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Rum Savunma Bakanı: Dönem başkanlığında ana önceliğimiz savunma-güvenlik alanında deniz güvenliği
- Arıklı: Kiralık araç sektörünün sorunlarına kayıtsız kalamayız
- Avustralya'da sıcak hava dalgası nedeniyle termometreler rekor seviyelere ulaştı
- Trump'ın Paris Anlaşması'ndan çekilme kararı resmen yürürlüğe girdi
- Rum Hükümet Sözcüsü: Erhürman'a müzakerelerin yeniden başlaması için yöntem önerisi sunacağız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.