LTB’den yapılan yazılı açıklamada, son 3 yıl içinde gıda güvenliğinin sağlanması ve hijyen kurallarına uyan, işletme izinleri ile çalışanların sağlık karnelerini düzenli bir şekilde çıkaran işletmelere yurttaşların sağlığına gösterdekleri duyarlılık ve denetim ekipleri ile yürüttükleri iş birliğinden ötürü teşekkür belgesi verildiği kaydedildi.
Teşekkür belgesi alan işletmeler; Metropol Catering, Metropol Fırın, Dinçer Şah Pastanesi, Atmosfer Eğitim Merkezi, Gün Işığı Eğitim Merkezi, Skin Deep Güzellik Salonu, Arasta Erkek Berberi ve Meliha Kılıç Güzellik Salonu olarak açıklandı.
LTB’DEN 8 İŞLETMEYE TEŞEKKÜR BELGESİ.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi tarafından 3 yılda yapılan tüm denetimleri eksiksiz olarak tamamlayan 8 iş yerine teşekkür belgesi verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Özgür Özel, Yeni Parti'nin kuruluşunu duyurdu: Yeni Parti'yi kuran milletimizdir
- YDP: UBP ortak aday düşüncesini berhava etti; kendimizi artık serbest sayıyoruz
- ChatGPT'nin tavsiyesiyle tedavi olmayan kişi, hastalığı ağırlaştığı için OpenAI'a dava açtı
- Google üç yeni yapay zeka modelini erişime açtı
- Sıcak hava etkisini sürdürüyor, termometreler 43 dereceyi görecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.