LTB’den yapılan açıklamaya göre, LTB Ritmo'rkestra Grubu ile LTB Engelsiz Halk Dansları ekibinde görev alan çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar canlı müzik eşliğinde eğlendi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak çocuklar ile ilgilenip sohbet etti. LTB Engellemeyen Şehirler Komisyonu ve Çocuk Hakları Komisyonu üyesi bazı meclis üyeleri de etkinlikte hazır bulundu.
Delicious Kafe sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte LTB Engelsiz Halk Dansları eğitmenleri Umut Öksüz ile Ayşe Kişmir de çocuklar ile birlikte halk dansları figürleri sergiledi.
Araştırmacı Nurperi Özgener ise etkinlikte, çocuklara “Değirmencik” isimli müzikli masal anlatımı yaptı. Özgener’e anlatımında Nejla Egemen eşlik etti.
LTB RİTMO'RKESTRA GRUBU İLE LTB ENGELSİZ HALK DANSLARI EKİBİ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Engellemeyen Lefkoşa Birimi ve LTB Çocuk Hakları Birimi, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeni ile etkinlik düzenledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız"
- Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı
- Emekliye ayrılan ve meslekte 30 hizmet yılını tamamlayan polis mensuplarına plaketleri takdim edildi
- Maliye Bakanlığı, 6 milyon Dolar, 2 milyon Euro ve 12 milyon Sterlin daha borçlanıyor!
- Özlem Gürkut: Kişisel veri güvenliği endişelerimiz haklı çıkmıştır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.