Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, KKTC’nin ilk fantastik romanı “Safir”in yazarı, ressam ve öğretim görevlisi Kemal B. Caymaz ile EMAA Başkanı Gökçe Keçeci’yi kabul etti.
LTB’den verilen bilgiye göre, kabulde Caymaz, Harmancı’ya “Safir” kitabının Türkçe ve bu yıl yayınlanan İngilizce versiyonu ile kendi yaptığı bir illüstrasyonu takdim etti.
EMAA Başkanı Gökçe Keçeci de, Başkan Harmancı’yı 22 Temmuz Pazartesi gerçekleşecek Kemal B.Caymaz’ın “Sapphire-The Promised Time” kitabının tanıtım ve kitapta yer alan illüstrasyonların yer aldığı sergi açılışına davet etti.
LTB BAŞKANI HARMANCI’YA "SAFİR" TAKDİMİ...
Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, KKTC’nin ilk fantastik romanı “Safir”in yazarı, ressam ve öğretim görevlisi Kemal B. Caymaz ile EMAA Başkanı Gökçe Keçeci’yi kabul etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gazze hükümeti: İsrail, ateşkesi 497 kez ihlal ederek 342 Filistinliyi öldürdü
- Arıklı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
- Ukrayna, ABD'nin barış planının İsviçre'de görüşüleceğini açıkladı
- İngiltere'nin AB’nin savunma fonuna erişim görüşmeleri şimdilik sonuçsuz kaldı
- Rum Enerji Bakanı, Doğu Akdeniz’deki doğal gaz projelerinde ilerleme kaydedildiğini açıkladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.