Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, KKTC’nin ilk fantastik romanı “Safir”in yazarı, ressam ve öğretim görevlisi Kemal B. Caymaz ile EMAA Başkanı Gökçe Keçeci’yi kabul etti.
LTB’den verilen bilgiye göre, kabulde Caymaz, Harmancı’ya “Safir” kitabının Türkçe ve bu yıl yayınlanan İngilizce versiyonu ile kendi yaptığı bir illüstrasyonu takdim etti.
EMAA Başkanı Gökçe Keçeci de, Başkan Harmancı’yı 22 Temmuz Pazartesi gerçekleşecek Kemal B.Caymaz’ın “Sapphire-The Promised Time” kitabının tanıtım ve kitapta yer alan illüstrasyonların yer aldığı sergi açılışına davet etti.
LTB BAŞKANI HARMANCI’YA "SAFİR" TAKDİMİ...
Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, KKTC’nin ilk fantastik romanı “Safir”in yazarı, ressam ve öğretim görevlisi Kemal B. Caymaz ile EMAA Başkanı Gökçe Keçeci’yi kabul etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- E-vize dönemi başladı: İlk etapta 3 ülkeye uygulanacak
- ABD'den İran'a yaptırım paketi: İran'la ticari ilişkilerini kesmeyen ülkelerde etkilenecek
- Küresel okyanuslarda sıcaklık rekoru kırıldı: El Nino etkisi büyüyor
- Cumhurbaşkanı Erhürman ile Hristodulidis yarın bir araya gelecek
- 2026-YKS’de KKTC üniversitelerine 11 bin 555 öğrenci yerleşti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.