tatar
Ankara
12 Ekim, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    112623.80$

Lefkoşa’da Suphi Asiltürk adaylıktan çekildi

Lefkoşa’da Suphi Asiltürk adaylıktan çekildi

LTB Bağımsız Belediye Başkan adayı Suphi Asiltürk, yerel seçimlerde kendi iradesiyle adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Bağımsız Belediye Başkan adayı Suphi Asiltürk, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu ifade eden Asiltürk, “Adaylıktan kendi irademle çekildim” dedi.

Suphi Asitürk’ün açıklaması şu şekilde:

“Değerli dostlarım, malumunuz üzere yaklaşık 2 ay önce Lefkoşa Belediye Başkanlığı adaylığımı açıklamıştım.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için yapılacak olan 25 Aralık yerel seçimlerinde Lefkoşa Belediye Başkanlığı adayı için kendi irademle çekiliyorum.

Lefkoşa için hazırlamış olduğumuz projelerimizi gene milletimizin hizmetin de hayata geçmesi için gerekli mücadeleyi vereceğim.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kapım tüm vatandaşlarımıza açıktır.

18 belediyede aday olan tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum.

Rabbim hakkımız dan hayırlısını nasip eylesin inşallah.”

 

 

 

ASİLTÜRK, BUGÜN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ DUYURAN ÜÇÜNCÜ İSİM

Suphi Asiltürk, Gazimağusa Belediyesi’ne bağımsız adaylığını açıklayan Cem Dana ve İsmail Arter ile birlikte bugün adaylıktan çekildiğini duyuran üçüncü isim oldu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!