Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ilgili yasa uyarınca yapılan emirnameye göre mevcut kadastro haritalarının ve tapu kayıtlarının sayısallaştırılması amacıyla Lefkoşa’da yeniden ölçüm yapılacağını duyurdu.
Tapu ve Kadastro Müdürlüğünden yapılan açıklamada, güncellenen parsellerin 2 ay boyunca muhtarlık ofisinde ilan edileceği belirtilerek, itiraz olması halinde Kadastro Müdürlüğüne başvurulabileceği ifade edildi.
Açıklamada, çalışmaların halen Metehan, Ortaköy, Göçmenköy, Marmara, Gelibolu, Kumsal, Dereboyu, Köşklüçiftlik, Yenişehir ve Çağlayan mahallelerinde devam ettiği bildirildi.
LEFKOŞA’DA KADASTRO HARİTALARININ VE TAPU KAYITLARININ SAYISALLAŞTIRILMASI AMACIYLA YENİDEN ÖLÇÜM YAPILIYOR
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ilgili yasa uyarınca yapılan emirnameye göre mevcut kadastro haritalarının ve tapu kayıtlarının sayısallaştırılması amacıyla Lefkoşa’da yeniden ölçüm yapılacağını duyurdu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hakan Dinçyürek: Güzelyurt Devlet Hastanesi tamamlanmak üzere
- İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde "Hizbullah hedeflerine" saldırıyor
- Yüksek atlamada Ege Işık Türkiye şampiyonu olarak gurur yaşattı!
- Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
- Erdoğan: Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve AB üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.