Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ilgili yasa uyarınca yapılan emirnameye göre mevcut kadastro haritalarının ve tapu kayıtlarının sayısallaştırılması amacıyla Lefkoşa’da yeniden ölçüm yapılacağını duyurdu.
Tapu ve Kadastro Müdürlüğünden yapılan açıklamada, güncellenen parsellerin 2 ay boyunca muhtarlık ofisinde ilan edileceği belirtilerek, itiraz olması halinde Kadastro Müdürlüğüne başvurulabileceği ifade edildi.
Açıklamada, çalışmaların halen Metehan, Ortaköy, Göçmenköy, Marmara, Gelibolu, Kumsal, Dereboyu, Köşklüçiftlik, Yenişehir ve Çağlayan mahallelerinde devam ettiği bildirildi.
LEFKOŞA’DA KADASTRO HARİTALARININ VE TAPU KAYITLARININ SAYISALLAŞTIRILMASI AMACIYLA YENİDEN ÖLÇÜM YAPILIYOR
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ilgili yasa uyarınca yapılan emirnameye göre mevcut kadastro haritalarının ve tapu kayıtlarının sayısallaştırılması amacıyla Lefkoşa’da yeniden ölçüm yapılacağını duyurdu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler: Kıbrıs Türk Halkı’nın Sivil Savunma Teşkilatı’na güveni tesadüfi değildir
- Dışişleri Bakanlığı: Fitto'nun veya AB'nin herhangi bir temsilcisinin KKTC'de resmi bir sıfatı yoktur!
- Dr. Gülgün Vaiz'den sıcak çarpmasına karşı hayati uyarılar
- “Kıbrıs Barış Harekâtı Fotoğraf Sergisi” Ankara’da açılacak
- Avrupa Kamu Savcılığı Yunanistan'da milyonlarca euroluk yolsuzluk ortaya çıkardı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.