Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), 8 firmayla Avrupa’nın en büyük gıda fuarı Paris Sial Gıda Fuarı’na katıldı.
KTSO’dan verilen bilgiye göre, Paris’te 1960’lı yıllardan beri düzenlenen ve dünyanın en önemli gıda ihtisas fuarları arasında yer alan Sial Paris Gıda Fuarı’nda North Cyprus markası adı altında yer alındı.
Fuarda, ev yapımı limonata, helva, tahın, pekmez, kahve çeşitleri, alkollü içki, turşu, macun, reçel, bazı marmelat çeşitleri, lokum ve baklava sergilendi.
Fuara, Delmona Global Trading Ltd. (Lemonadda), Altındemir İth.İhr. Şti LTD. (Defne Helva),Old Jhon Trading LTd. (Girne Con Kahve), Selim ve Oğlu Ltd. (Sema), Arsal Gıda San Ltd., Özerlat Ltd. (Özerlat Kahve), Ece Ticaret ve San. Ltd (Petek) ve Helvasan Ltd. katıldı.
KTSO 8 ÜRETİCİ İŞLETMEYLE PARİS SIAL GIDA FUARINA KATILDI
Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), 8 firmayla Avrupa’nın en büyük gıda fuarı Paris Sial Gıda Fuarı’na katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis, okul çevrelerinde denetimi artırdı: “Güvenlik önceliğimizdir”
- Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde doğumsal kalp hastalığı ameliyatında bir ilk
- Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim'de başlayacak; 2 seçimin aynı anda yapılması için ekstra önlemler alınacak
- KTEZO: Öğrenci taşımacılığında sorumluluklar belirlenmeden yola çıkılamaz
- Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.